Sjukskrivning nästa?

Imorgon är det meningen att jag ska till min terapeut igen. Som vanligt kommer jag att avboka tiden och den här gången blir det nog permanent. Jag pallar verkligen inte att gå dit. Det går inte. Det är något i hjärnan som bromsar in och blånekar..

Senaste dagarna har varit jobbigare än vanligt och allt skolarbete hopar i hop sig och blir mer och mer och mer. Jag har rester sen i höstas då jag var sjukskriven och förra hösten också, då jag var borta av samma orsak. Jag vill så jävla gärna men det känns inte riktigt som om jag orkar. Kanske har jag vant mig vid att slappa och försöka rehabilitera mig på egen hand genom rekreation och försök till övertalning. Jag klarar det här, klarar, klarar, klarar. Men jag vet inte längre, om jag gör det.

Det är sista terminen och det känns som om jag håller på att hoppa av tåget. Jag vet inte vad jag håller på med.

Thursday.

Jag har isolerat mig lite för mycket under dom sista dagarna, men jag finner ingen riktigt tjusning med att vara ute i kylan eller sitta och plugga på ställen där jag inte får vara ostörd.

Jag handlade en massa god mat, en färdigrätt med laxfilé och potatisgratäng som jag åt upp nyss till middag. Sen köpte jag även en lång baugette, men det stör mig att den är längre än påsen vilket gör att alla som känner för det kan gå och taffsa på den och det sätter igång min bacillskräck litegrann. Sen köpte jag potatissallad, hamburgerkött, tomater, en ljus choklad cookie, bulle, mjölkchoklad, m.m.