1-0 till mig

Idag var jag hos min terapeut. Det gick rätt bra, egentligen var det tänkt att vi skulle gå omkring runt sjukhuset och främst utanför infektion eftersom jag har sådan skräck för det stället, men jag pallade inte det idag så det får bli en annan gång. Det var skönt att prata och häva ur sig allt som känns betungande, men trots att det var ett par saker så var det dessto fler sm kändes bra.

Kommentarer
Postat av: Jennie

hej !
Jag tycker du är duktig med dina framsteg du gjort. Och ditt sätt att skriva på är väldigt intressant. Det är nämligen så här att jag håller på med ett projektarbete som handlar om tvångssyndrom. Jag har kikat runt lite på nätet och läst en hel del bloggar, men jag har nog fastnat för din faktist. Jag har nog läst igenom vartenda inlägg! Jag har själv haft lite problem med tvångsyndrom men inget utav de "värre". Så jag kan förstå lite grann hur du har det. Men för att komma till saken så undrar jag om det är okej om jag lånar några av dina ord som exempel i mitt arbete? och skulle du även kunna ställa upp på några enkla frågor? Det vore jättesnällt, verkligen. /Jennie

2007-02-11 @ 13:19:36
Postat av: Karin

Hej ! Åh så glad jag blev när jag hittade din blogg. Jag är en tjej som lidit av svår OCD under ungefär 5 års tid, det är bättre nu men i ren desperation när jag var nere i en svacka skrev jag in OCD blogg på nätet och hittade din. Fastän jag vet att mängder människor har denna vidriga sjukdom känns det så bra att veta att man inte är ensam, inte är (helt) knäpp. Kämpa på, du gör stora framsteg ! Varje litet steg är ett stort steg i kampen. Vill inte att någon ska behöva lida av det här, det är riktigt riktigt vidrigt så man blir så glad när nån lyckas kämpa sig förbi OCD monstret.

2008-01-04 @ 21:43:56
Postat av: Bergodalbana

Jennie: Nu såhär ett år efteråt antar jag att det är lite sent att svara på dina frågor, men om du fortfarande vill ställa dom så svarar jag gärna.

Karin: Mmmm konstigt nog känns det bra när man vet att flera har samma skumma tankar. Nu har jag fastnat igen i beteendet efter att ha haft hyfsat sund relation till renlighet/tvättning mm. under en lång tid. Ingen höjdare. :(

Postat av: Coach Outlet

I’m still waiting for some interesting thoughts from your side in your next post thanks.

2010-12-29 @ 07:38:25
URL: http://www.coach7stores.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback