Tre veckor

Sedan tre veckor tillbaka har jag börjat träffa G från psyk, som är specialist på OCD/tvångssyndrom. Det var han jag träffade ett antal ggr i januari/februari också. Men istället för att gå dit så kommer han hem till mig, vilket underlättar något enormt för mig eftersom jag fobiskt undviker att gå till sjukhuset och avskyr det stället.

För er som inte hängt med så startade mitt tvångssyndrom i samma veva som jag tog ett sommarjobb på sjukhuset som... woola, hygientekniker (läs: skurtant). Efter det blev det bara värre och värre och jag kan knappt vistas på sjukhus överhuvudtaget.

Känns iaf skönt att ha tagit tag i problemet igen eftersom det eskalerade lite under sommaren, nu känns det som om jag återigen börjar få lite mer kontroll på vardagen. Steg för steg blir jag bättre, jag är faktiskt förhoppningsfull.

Kommentarer
Postat av: Elin

Jag vet att det inte känns så, men det kommer bli bättre. Det kommer faktiskt bli bättre. /Från en som vet

Postat av: Bergodalbana

Tack, det känns bra att höra det från något som vet! :)

2006-08-23 @ 17:42:02
Postat av: Fröken Modig

När jag sommarjobbade som städare på sjukhuset var jag rädd hela tiden. Då hade mitt tvång inte börjat men jag var hela tiden orolig för att smittas av någonting där. Så jag vet hur du känner.

Som Elin skrev ovanför som kommer det bli bättre. Bara man ger sig sjutton på att det ska bli bättre så blir det så! Men tyvärr går det inte av sig självt...

Det låter jättebra att du får hjälp nu. Lycka till och kämpa på!

2006-08-24 @ 21:29:09
URL: http://frokenmodig.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback